Oops...
Slider with alias Home 1 not found.

AVT Wheelspinner

AVT speelt mee in videoclip van DJ Hardwell!

AVT werd door Car Casting Holland benaderd of zij onze Wheelspinner mochten gebruiken voor een videoclip met Vredestein. Onze Wheelspinner is ingezet zodat alle close up shots van de banden in de studio gedraaid konden worden. Dit scheelt veel tijd en dus geld.
Wat doet onze Wheelspinner precies? De Wheelspinner laat een onbelast wiel van een auto, bus, vrachtwagen, aanhanger of oplegger draaien op een hoge snelheid. Zo kunt u snel en eenvoudig vaststellen of er wiellagers versleten zijn.
Onze Wheelspinner is veilig in gebruik, heeft een lange levensduur en is onderhoudsvrij!
Het mooie van alles is dat de Wheelspinner geheel ʻin houseʼ is ontworpen, geëngineerd, gemaakt, gelast etc. Dit is een echt eigen AVT product. Hoe trots ben je dan?
Zie voor meer informatie en online bestelmodule de website www.wheelspinner.com. DJ Hardwell
Het nummer ʻRun Wildʼ, wordt net als ʻUnited We Areʼ gelanceerd met een strakke Vredestein-videoclip.
De videoclips maken onderdeel uit van de merkcampagne ʻRockTheRoadʼ van bandenfabrikant Vredestein, waar Hardwell en autocoureur Carmen Jorda sinds vorig jaar de merkambassadeurs van zijn.
Vorig jaar maakte Vredestein de stap om voor een groot internationaal reclamebureau te kiezen. Door deze stap dacht de producent Sounds like film de opdrachtgever te verliezen. Eind vorig jaar werden ze echter alsnog uitgenodigd voor de internationale pitch, met succes! AVT is trots dat ze met haar eigen Wheelspinner een steentje heeft mogen bijdragen aan deze geweldige videoclip.

De volledige clip is hier te zien: http://bit.ly/1SjbAyf